GDPR / Retningslinjer for personvern

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er et sett med EU-lover om data- og personvern.

Her i UniConnect er det helt åpent hva gjelder informasjonen som samles inn, hva informasjonen brukes til, og hva dine rettigheter er.
Opplysningene som samles inn blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven.

 

Prinsipper for personvern
• Personopplysninger behandles på en lovlig og åpen måte.
• De personopplysninger som hentes inn er nødvendige og relevante for virksomheten.
• Det hentes ikke inn mer personopplysninger enn nødvendig.
• Dine personopplysninger slettes når vi ikke lenger har behov for dem eller når du ber om det.
• Personopplysninger selges ikke til tredjepart.
• Dine personopplysninger behandles konfidensielt.
• Du har rett til innsyn i din relasjon til UniConnect, og kan velge å slette dine opplysninger fra systemet.


Hvilke opplysninger hentes?
• Navn
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Adresse


Innhentet informasjon avhenger av din relasjon/ditt kundeforhold til UniConnect.


Hva brukes opplysningene til?
For å levere og forbedre tjenestene. Dette vil si at det er nødvendig med noe informasjon om deg for å kunne sende deg nyhetsbrev/kommunisere med deg som kunde eller abonnent/fakturere deg for eventuelle kjøp eller tjenester utført av UniConnect.


Vilkårene gjelder når du er aktiv kunde hos UniConnect. Du kan til en hver tid gi beskjed om at du ikke ønsker å motta slike henvendelser, eller bli slettet i kundebasen.

Ved eventuelle spørsmål eller endring av din relasjon til UniConnect, ta kontakt på gryhege@uniconnect.no.

Aktuelt

KONTAKT

Gry Hege Thorslund

gryhege@uniconnect.no

+47 92 22 11 32

© 2020 UniConnect

Vil du bli kontaktet?

  • Facebook
  • Instagram